Winterschilder korting op buitenschilderwerk in de winter

Ook voor buitenschilderwerk in de winter kunt u bij Smidts Schilders terecht

De hollandse winters zijn een stuk minder ijzig dan we wel eens denken. Sterker nog, in de regel kan er in de herfst en in de winter gewoon worden doorgewerkt aan het buitenschilderwerk mits er de juiste voorzieningen in de vorm van afschermingen, en klimaatbeheersing voor worden getroffen. Smidts Schilders beschikt over het noodzakelijke materieel waarmee buitenschilderwerk in de winter kan worden uitgevoerd. In de winter is vaak sprake van een droog klimaat waardoor de condities goed zijn voor de uitvoering van onderhoudswerkzaamheden. Uiteraard wordt er gewerkt met speciaal voor de winter geprepareerde materialen die snel genoeg drogen om u te kunnen verzekeren dat de ramen en deuren 's avonds gewoon weer kunnen worden gesloten.

Winterschilderkorting, ook voor buitenwerk

Wanneer wordt voldaan aan bepaalde condities komt u gewoon in aanmerking voor dezelfde winterschilderkorting die ook geld voor binnenwerk uitgevoerd in de winter. Dit betekend dat buitenschilderwerk uitgevoerd in de winter, veelal voordeliger is dan dezelfde werkzaamheden uitgevoerd in de zomermaanden. In combinatie met de btw regeling van 6% op schilderwerk aan woningen (informatie belastingdienst) zouden de kosten wel eens voordeliger uit kunnen vallen dan u had verwacht.

Garanties

Smidts Schilders garandeerd samen met de verffabrikanten dat schilderwerk uitgevoerd in de winter voldoet aan dezelfde technische kwaliteitseisen als hetzelfde schilderwerk uitgevoerd in de zomer.