Sinds 1936

Al meer dan 80 jaar het adres voor Schilderwerk

Sedert 1936 is Smidts actief als schilder- en onderhoudsbedrijf in de stad Groningen. Begonnen als eenmansbedrijf, later als Smidts & zoon, via een VOF, naar de huidige handelsnaam Smidts Schilders. Het bedrijf is sinds 2011 gevestigd op het industrieterrein Winschoterdiep aan de Rouaanstraat 9 te Groningen. We beschikken over een modern, door ons zelf gerenoveerd en ingericht pand met moderne kantoor faciliteiten en werkplaats van waaruit wij snel alle gebieden in en om de stad kunnen bereiken. Uiteraard voldoen we aan de strengst mogelijk regelgeving voor opslag en verwerking van materialen en beschikken we tevens over moderne veilige klimmaterialen waarmee we elke klus aan kunnen.

Kwaliteit voor kwantiteit

Smidts Schilders gaat voor het kwalitatief hoogwaardige werk, omdat wij weten dat dit zich niet alleen aan u, maar ook aan ons terug betaald. Met andere woorden, doen wij het goed, komen we onze afspraken na dan voldoen we aan uw verwachtingspatroon. Als dan ook de prijs daaraan voldoet dan weten we zeker dat u ons de volgende keer opnieuw uitnodigt voor een gesprek. Of we nodigen u uit omdat het vertrouwen van u in ons zo groot was dat u een onderhoudsabonnement bij ons heeft afgesloten. Pro-actief, zo kan het ook!

Generaties lang vakwerk

Smidts Schilders levert van vader op zoon al drie generaties lang top kwaliteit in schilderwerk. Sinds 1936 hebben wij ons steeds bekwaamt in de nieuwste schilder en afwerkingstechnieken maar hebben we ook hard gewerkt om oude, gewaardeerde technieken als hout en marmer imitatie binnen ons bedrijf in leven te houden. We houden bij onze leveranciers en de verfindustrie de vinger aan de pols voor wat betreft de moderne en nieuw technieken die zij voor onze branche ontwikkelen en passen deze na grondige testen ook direct toe in de praktijk. Zoekt u een vakman met gevoel voor het vak en voor u als klant? Dan schakelt u de vakmensen van Smidts Schilders uit Groningen in!