Alles in één abonnement schilderwerk

Een onderhoudsabonnement biedt houvast en zekerheid

Houdt u niet van verrassingen en wilt u helemaal zeker zijn van uw zaak? Dan kunt u een onderhoudsabonnement bij Smidts Schilders afsluiten. Met dit abonnement spreidt u de kosten voor het onderhoud over meerdere jaren tegen vooraf vastgestelde bedragen. Wij zorgen er dan voor dat het schilderwerk altijd voldoet aan de vooraf afgesproken conditie. Met deze aanpak, gericht op preventief onderhoud, heeft u geen omkijken meer naar uw schilderwerk. U weet wat er wordt uitgevoerd en wat de kosten er van zijn. Wij verzorgen de inspecties en plannen de onderhoudswerkzaamheden (in overleg met u) tijdig in.

Vooraf aan het afsluiten van een abonnement wordt een uitgebreide inspectie uitgevoerd. In een eerste onderhoudsbeurt wordt het volledige schilderwerk nagelopen en qua algehele conditie op het vereiste niveau gebracht. Daarna verzorgen wij tegen vooraf vastgelegde bedragen het volledige onderhoud aan uw vastgoed en garanderen dat de conditie na afloop van het abonnement op hetzelfde niveau is als na de allereerste cyclus. Voor u betekend dit: Geen zorgen meer voor onvoorziene uitgaven, vaste kosten gedurende de looptijd van het abonnement, constant hoog onderhouds niveau van uw kostbaar bezit,  u kunt er van op aan dat dit vakkundig wordt uitgevoerd.

Reiniging van het schilderwerk

In het onderhoudsplan kan doorgaans indien gewenst een reiniging van de dakgoten en het schilderwerk worden opgenomen. Los van het bovenstaande kunnen wij periodiek een inspectie en kleine herstelbeurt van het schilderwerk uitvoeren.

Wat betekend dit voor u?

  • Uw vastgoed altijd in de best mogelijke conditie
  • De beste prijs-kwaliteit verhouding
  • U weet b.v 10 jaar lang waar u aan toe bent
  • Partnerschap in onderhoud
  • Continuïteit voor u en dus ook voor ons

Wilt u zekerheid over de jaarlijkse of maandelijkse kosten? Wilt u dat wij elke jaar uw schilderwerk controleren, indien nodig bijwerken en op vastgestelde momenten groot onderhoud uitvoeren? Wij bieden vaste en variabele onderhoudsplannen die altijd op uw situatie worden toegesneden. Of het nu om een bedrijfsgebouw, een onderwijsgebouw, een appartementencomplex, hotel, of uw eigen woning gaat, Smidts Schilders maakt op aanvraag voor u een op maat gemaakt flexibel onderhoudsplan waarmee u lange tijd vooruit kunt.

Goed om te weten

Onze meerjaren verwachtingsprognoses worden onder garanties schriftelijk op basis van wederzijds partnerschap aangegaan zonder kleine lettertjes in het contract.